Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek érdekességek képes leírás - Mozi.tlap.hu
részletek »

Hírek érdekességek - Mozi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mozi.tlap.hu » Hírek érdekességek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Az első és legnagyobb Magyar 3D - TV portál

Az első és legnagyobb Magyar 3D - TV portál

Ezen az oldalon minden megtalálható ami a 3D TV - vel kapcsolatos!A tartalomban kidolgoztuk a 3D - s, kamerákat, mozikat, monitorokat valamint érdekességképpen 3D technológiát, sportcsatornákat és innovatív fejlesztéseket.Tavasszal jön Magyarországra a 3D-s tévé! Kíváncsi vagy kedvenc filmedre 3D - ben?Látogass el oldalunkra és tudj meg mindent a 3D - ről!

Bérelj magadnak mozit! - Mozibérlés

Bérelj magadnak mozit! - Mozibérlés

Bérelj mozit rendezvényeid helyszínéül. Legyen szó konferenciáról, termékbemutatóról, előadásról, továbbképzésről, zártkörű vetítésről, a mozi kiváló helyszínt biztosít. Profi hang és mozitechnika, hatalmas óriás vászon, kényelmes mozi fotelek, légkondicionált termek biztosítják a legmagasabb színvonalú szolgáltatást. Catering szolgáltatásunkkal senki sem marad éhes. Vendéglátó szolgáltatásunkat kedves, tanult felszolgálók segítik. Járművel érkező vendégeink számára ingyenesen parkolási lehetőséget biztosítunk.

Mozi magazin hírek
Felújították Hévízen az ország leglátogatottabb egytermes moziját
Felújították Hévízen az ország... A széksorok cseréje és a férőhelyek bővítése, illetve más belső átalakítások után újranyitották Hévízen a Fontana Filmszínházat, ami több mint 50 ezres éves látogatószámával Magyarország leglátogatottabb egytermes mozija. A hétfői megnyitást megelőző sajtótájékoztatón Papp Gábor, Hévíz polgármestere (Fidesz-KDNP) elmondta: a 2010 körül az alacsony...
Titanic - Budapesten forgatott film is versenyez a Hullámtörők-díjért
Titanic - Budapesten forgatott film is... Hét film, köztük a Budapesten angol-magyar-francia koprodukcióban forgatott Egy...
Csütörtöktől játsszák a mozik a Brazilok című filmet
Csütörtöktől játsszák a mozik a... Humorosan dolgozza fel a cigány-magyar együttélésből származó konfliktusokat M....
DXN pénzforrás

DXN pénzforrás

DXN ganoderma kávé: Élvezeti cikk? Igen! Finom és egészséges - van ilyen? Igen! MLM beépitett kényszerek nélkül? Igen! Ez a DXN!!A DXN 16 éve van a piacon és ezalatt az idő alatt folyamatosan növekedést mutatott, fent van a tőzsdén így gazdasági mutatói ellenőrizhetőek! Malaysia és az ázsiai térség vezető MLM cége de világviszonylatban is a jelentös 40.helyen tartják számon! http://pluszpenzforras.info/top100.pdf Egy föld egy piac elve szerint több mint 40 országban van jelen és több mint 100 országba van kiszállítás! Stabil anyagi háttere van amit az MLM részen kívül komoly nagy építőipari beruházások, idegenforgalmi szálláshelyek, városrészek, utazási iroda és még más ipari vállalkozások biztosítanak! Minősítése alapján tudhatjuk, hogy nincsenek hitelei, és nem tartozik senkinek, a jutalékokat pedig mindig megbízhatóan kifizeti!

MLM a plusz pénz forrása

MLM a plusz pénz forrása

Sohase mond, hogy ezt nem engedhetem meg magamnak! Tedd fel inkább a kérdést, hogyan engedhetném meg ezt magamnak! Keress pluszpenzforrást! Otthoni munkalehetőségek, , Valós otthoni munkalehetőségek, azoknak akik oda vannak kötve otthonukhoz de tettre készek. Létezik otthoni munka? Ismertető - Otthoni munka! Valós otthoni munkalehetőségek, azoknak akik oda vannak kötve otthonukhoz de tettre készek. Otthoni munka azoknak akik internetes munkát keresnek és készek képezni magukat, azért, hogy pénzt keressenek az internet segítségével! Nyugdíjasok, gyesen lévő anyukák, mozgáskorlátozottak lehetősége munkára! Szerkesztői mottó - Sohase mond , ezt nem engedhetem meg magamnak, azt keresd hogyan engedhetnéd meg...

Mozifilmek keresője

Mozifilmek keresője

Ha valami jó filmet akarsz megnézni érdemes előtte rákeresni az interneten, hogy az a film miről is szól. Képeket megnézni belőle, hozzászólásokat, a filmben szereplő színészek listáját megnézni. Néha egy rosszul csengő film is lehet jó, ha jó a filmben szereplő színészek teljesítménye. Ezen a a filmes oldalon mindent megtalálsz.

Mozikartell?

Mozikartell?

A Fővárosi Ítélőtábla a 2006. április 26-án tartott tárgyalásán hozott jogerős ítéletében megállapította, hogy a Budapest Film Kft., az Intercom Rt., a Ster Century Magyarország Kft. és az UCICE Kft. a versenytörvény által szigorúan tilalmazott összehangolt magatartást tanúsítottak, amikor a Mammut, az Eurocenter, a Lurdy Ház, a Duna Plaza, a Campona, a Westend, és a MOM Park bevásárló központokban általuk üzemeltetett mozikban 2002. április 25-én mozijegy áraikat egységesen, ugyanolyan összeggel emelték meg. A Fővárosi Ítélőtábla ezen ítéletével a Fővárosi Bíróság ítéletét erősítette meg, mely utóbbi a fenti vállalkozásoknak a GVH jogsértést megállapító határozata elleni keresetét elutasította. A GVH 2002. november 17-én hozott határozatában a vállalkozások összehangolt magatartásáért a Budapest Film Kft.-re 37 millió Ft, az Intercom Rt.-re 83 millió Ft, a Ster Century Magyarország Kft.-re és az UCICE Kft.-re egyetemlegesen 83 millió Ft versenyfelügyeleti bírságot szabott ki. A négy vállalkozás még nem fizette be a kirótt versenyfelügyeleti bírságokat.

Tuti menü